It’s all about moments …

EnglishNorsk
Last night – at the cabin, after a three hours energizing walk in the mountains, I was sitting by the fireplace, heavy rain dancing to the tune of strong winds on the roof, serious red wine in the glass, dark chocolate, listening to soft music, enjoying the moment. Damien Sorbonne’s piano-version of `Some day my Prince will come` topped the setting – moody and perfect. And stuck in my mind through the night.

Apparently for a reason: This morning, the Prince stood by the gate. We fell in love – I named him Brownie.😘

Moments … it’s all about moments. Life is precious – and short.


My blog posts over the last few weeks have triggered heartwarming feedback and also requests – subjects to ponder over with an open mind. With an everyday perspective most of us can recognize and relate to. My humble thanks to all of you – for your inspiration, for sharing my thoughts with friends and contacts, and for getting in touch.

The blog post ‘1 liter of love’ has obviously touched a nerve, and triggered numerous requests for reposting – and translation to english. And yes, I can see why. The issue – self-love – is timely and apparently universal, appealing to all ages and independent of gender. Everyone needs self respect, the good feeling of self acceptance, the ‘this is me and it’s OK’ feeling. Everyone. 

So – I’m taking on the challenge, and I admit – it doesn’t come easy. Translating a post with emotional content is demanding. Finding the right expressions, conveying the feelings. But game on, give me a few days.

In the meanwhile, I’m collecting data for a post with an entirely different subject – the desire to be seen. The working title is ‘Well done…’ – or possibly the more provoking ‘Good enough’. I can’t wait …

Till then, thank you for signing up to my mailing list – which will keep you posted immediately about new posts on theotherear.no.  Take care, we welcome September with a smile.❤️

I går kveld, etter en tre timers energigivende tur i fjellet, satt jeg ved peisen – på hytta … kraftig regn danset i takt med sterke vindkast over taket, en deilig rødvin i glasset, mørk sjokolade, lyttende til soft musikk – ja, jeg nøt øyeblikket. Damien Sorbonne’s piano versjon av ‘Some day my Prince will come’ toppet settingen, stemningsfull og perfekt. Låten satt godt natten gjennom.

Og tydelig av en grunn: Tidlig i morges, hvem sto utenfor porten? Prinsen. Kjærlighet ved første blikk. Jeg døpte ham ‘Brownie’. 😘

Øyeblikkene … det hele dreier seg om øyeblikkene. Livet er dyrebart – og kort.


Siste ukers blogg-innlegg har resultert i refleksjoner og også ønsker om temaer å ta opp – drudle rundt, med et åpent blikk inn. Fra et dagligliv og perspektiv det går an å relatere seg til. Kjenne seg igjen i. Ydmyk takk til dere alle, som inspirerer, deler og også tar kontakt. Bloggen “1 liter egenkjærlighet …” har tydelig satt spor. Den er ønsket som en re-post og oversatt til engelsk. Ja, jeg ser hvorfor. Temaet egenkjærlighet er tidsriktig – og faller godt inn uavhengig av kjønn og alder. Vi trenger alle den gode følelsen av respekt for eget, hvem vi er. Å sette pris på det flotte mennesket vi er. Hver og en. Jeg tar utfordringen. Det å oversette en blogg med et emosjonelt budskap er krevende, å finne dekkende ord … ja, la oss forsøke. Om noen dager kommer den. 

I mellomtiden samles fakta til en ny blogg – som er ønsket, og fokuserer på det å bli sett. Arbeidstittel er “Bra jobba …” eller kanskje en mer provoserende variant “God nok …”  Jeg gleder meg!

Til vi høres igjen – det er veldig hyggelig å se at mange av dere melder dere på epost-varslingen direkte fra theotherear.no. Flott!

Ta vare på dere selv – vi møter september med et smil.❤️

4 Replies to “It’s all about moments …”

  1. Du skriver og formulerer deg så fiiint ❤️ Du må være vakker på både utsiden og innsiden. Og vis. Jeg er endel på insta: annelistoremark. Har lagt ned min blogg m ca 100 000 besøkende totalt, men tar det kanskje opp igjen. Kaanskje. Jeg elsker å ta bilder og elsker Guds natur. Og mennesker ❤️ Ha en fin kveld og fin natt ❤️

    1. For en hyggelig start på uken. En raus tilbakemelding AnneLise. Du skriver lystig og med en positiv driv. Tusen takk. Lykke til med videreføring av energier du deler via Instagram og kanskje også bloggen din igjen om tid.❤️

  2. Å som jeg kjenner på go`følelsen gjennom dine ord og tanker Hanne <3 Skjønner så godt at du ble både bergtatt og forelsket i den staute og kjekke karen med det vakre blikket <3 Øyeblikket ja… – verdifullt <3

  3. Ja, vet du Inger … disse vakre firbente rusler rundt i turterrenget vårt på fjellet hele sommeren. Av og til dukker de opp i porten. Da tenker jeg med takknemlighet på at de små oftest er de mest nysgjerrige. 20+ av den eldre generasjon kan ta pusten fra en to-beint … sagt med et smil. Takk for support og ord tilbake. Jeg er sen i responsen – brukersoftwaren har skapt utfordringer med svarene. Men nå ser det ut til at ting fungerer som de bør. Ønsker deg en solfylt og glad dag. ♥️

Leave a Reply