48 timer sett med #hashtagens øyne …

#norway2day og igår. #norge er et fantastisk land. I løpet av 48 timer, en helg med fokus på #liveterbestute. #fjell, #friluftsliv, ren #lykke. ‘Vi er heldige’ sier vi ofte, som har all denne vakre #natur lett tilgjengelig. 

Ja, tommel opp – lett å være enig. Denne helgen har gitt de av oss som valgte #uteliv maks utbytte. #yrno har levert. #sol #sommer #magi fra ende til annen.

Rett bak #bitihorn – ofte kalt ‘inngangsporten til #jotunheimen’ – ligger en lett tilgjengelig #topptur. #rasletinden har direkte aksess fra #valdresflya. En super tur som løfter oss til 2105 moh. Ønsker vi en dose til, ligger #kalvehøgdi på 2178 moh rett bak. Åååå … som vi får betalt for noen timer på bena. #rasletinden har en #utsikt til å miste pusten av. Å se #bitihorn, #besseggen #knutshøi og #bygdin ovenfra – ja, turen anbefales på det varmeste. Når vi står på toppen – en #imponerende skue mot noe av det vakreste #norge har å by på. 

Denne lørdagen var det ekstra flott å gå turen. #turistforeningen har gjort en super jobb med merking, og #inspirerer også den yngre garde til en dose #friskluft. De ‘smitter’ og motiverer hverandre: #utno – det er #fjelltid – kom igjen! Hashtaggene strømmer, det virker.

#instagram, #snapchat med flere gjør nytte for seg. #selfie faktoren var høy – for oss med noen år på rumpa, og ja … 20+ erne. #herlig.

Søndagen satte vi kurs mot #filefjell, #tyin  – i mine øyne #awesomenorway uten sidestykke. Etter timer i #norsknatur tok vi en tur innom #familie på #eidsbugarden. Ren #lykke å møte en drivende tante og onkel som skal selge egenbygget #hyttedrøm i et fantastisk #ferieparadis. Eidsbugarden sydet av unge og voksne, et yrende folkeliv ingen på #fondsbu hadde sett maken til. Tidlig sesongstart denne vidunderlige #sommer2018.

Smil, smil. Dette er gøy. Å leke med #hasher. ‘Hanne, du må komme på #instagram’ var en klar oppfordring fra den yngre garde for litt siden. Etter som #tid gikk og jeg følte det stoppet opp med #facebook, tenkte jeg ‘OK, la meg prøve’.

For meg er det å være tilstede det samme som engasjement. Sette seg inn i, forstå mekanismer, bestemme seg for hvem en vil være. Én sosial kanal er nok, pause fra #facebook ble besluttet.

So far? #instagram er #supert. Som med alle sosiale kanaler, blir også dette hva hver og en gjør det til. Det dreier som om å delta. Å inspirere og å bli inspirert. ♥️

[Klikk på bildene for større format.]

 

 

 

Tusen takk til alle som deler. Dere inspirerer!🍀Med et smil, fakta per 1. juli 2018:

Mannen fra Tel Aviv er lest 1382 ganger – delt hjertevarme 32 ganger.
Men, sånn er det bare er lest 1088 ganger – delt 55 herlige ganger.
Powerpack er lest 1486 ganger – delt utrolige 238 ganger.

 


 

2 Replies to “48 timer sett med #hashtagens øyne …”

  1. Givende og takk så beskrivende ord om ekte, gripende, tilstedenær lykke. Herlig Hanne 🌹

Leave a Reply