Tekoppen …

Du vet,
den inderlig gode – som gjerne holder deg i et positivt «øyeblikksmodus»  – lenge. Og som selv en vakker vårdag overgår det meste. Setter sitt preg på dagen i form av ren nytelse. Korte gode møter mellom deg og koppen. Nesten som med enkelte mennesker vi er heldige å kjenne.

På en tur gjennom Son forleden ettermiddag gikk veien innom flinke jenter i Son Blomster. Fargesterke roser med hjem. I Galleri Soon sto som så ofte dyktige Tonje, drivkraften i galleriet. Samtalen flyter lett hos Tonje. Vi connecter og evner det mange ser på som en kunst. Det å favne alt fra lett overfladisk tankespinn til det mer substansielle i livet på få minutter.

Med hjem fra Galleri Soon fulgte en vidunderlig energibunt, fascinerende med sitt sarte ytre, sin “romslighet”, med sterk utstråling og en trygg ramme rundt det hele. Ja, faktisk minner den ørlite om akkurat hva vi søker i våre omgivelser: Raushet og trygg optimisme. Møt min nye inspirasjonskilde: TEKOPPEN!

Lag en gla’ dag.
God helg!

Leave a Reply