Mammahjertet …

… kjenner du den følelsen – den inderlige varme gode – som av og til treffer deg et sted mellom magen og hjertet? Den godvarme. Den du ønsker skal vare lenge. Mmmmm …❤️

Akkurat den følelsen fikk jeg da jeg leste om ideen med smykket «Mammahjertet». For de av oss som har opplevd å bære frem et barn, gi liv til, for så å miste så alt for fort, er ordet «mammahjertet» magisk. Det drar til seg savn, glede og takknemlighet.
Når vi nå går en tid i møte hvor gaver og annet som øses raust står i fokus – er mitt svar på spørsmål om hva jeg ønsker meg til Jul: Ingenting! Jeg har alt jeg trenger. For en luksus å kunne si og mene akkurat det.

Men Mammahjertet traff meg. Der! Tenk å både kunne bidra positivt samtidig som vi er ærlige og kjenner på den ydmyke gleden det er å sette et barn til verden, eller ha en Mamma, eller kjenne en Mamma som alltid er der. Som fortjener et hjerte. Jeg føler jeg gjør, sagt med et smil. Det gode ved å bære dette enkle vakre smykket kan ikke beskrives. Også for en som meg – med et barn for lite.

Designer Ulrikke Vogt har skapt smykket. Et hjerte i sølv, med et mini-hjerte hengende på. Eller flere om det symbolsk skal dekke flere barn. Rent og vakkert. Verdig navnet «Mammahjertet». Overskuddet fra smykket går til Kirkens Nødhjelps arbeid, slik at flere barn kan få en trygg fødsel, helsetilbud, rent vann og mat.

Fortjener du et Mammahjerte?

Jeg tipper ja! Gjør som meg – ikke vent – gi en gave – til deg selv og gjerne også noen du er glad i.

«Livsviktig for barna – godt for deg!»❤️

 

IMG_0178

Leave a Reply