“Kunne ha gjort” …

Hvor ofte tenker vi akkurat det: «Hva jeg kunne ha gjort …» ?

I dag gjør jeg. I disse sosiale media tider er det av og til fort gjort å snuble. Eller er det egentlig det? Hva er feil, hva er rett? Mange mennesker er ikke på Facebook for eksempel, men de er der likevel. Skjønner du?

I dag kunne jeg ha fortalt en flott mann som fyller 30 år at jeg setter stor pris på ham. Jeg kunne ha lagt ut et gnistrende – ja, nesten sjeldent flott bilde – for eksempel på Instagram eller Facebook. Funne frem supre superlativer som ikke bare er fine ord – men som nettopp han fortjener! Den sterke, den smittende glade, den energiske, den målrettede, den som tør der andre tviler osv. Jeg kunne kanskje også nevnt at han har vært heldig med valg av samboer – hun er smash. Naturglade som de begge er kunne jeg fortalt at jeg setter pris på at jubileet i dag feires i et telt utenfor Mathallen – og ikke det glade oransje de benytter hyppig, plassert et sted midt i fantastisk fjellheim. Der han trives best. Der de begge trives best. Jeg kunne kjørt på med en liten dose til – og sagt at jeg setter pris på å være en del av hans dag – og at han er en del av mitt liv.  En jeg alltid gleder meg til å dele «den gode samtalen med».

Jeg kunne gitt ham en raus bursdagsklem – og sagt: Jeg er glad i deg! ❤️

Men – jeg lar det ligge – og gleder meg til feiring om noen timer.

Leave a Reply