Bonuspappa’ n …

Det å ha en bonuspappa – en som alltid er der for deg. Det ekstra i livet – som bare vokser etter som år går.

Min bonuspappa og jeg har mange fine stunder sammen, enten det er i hagen, på fjellet, i Frankrike, på Harry-handel eller annet som skaper glede. Vi diskuterer ymse – fra ugress til politikk, vi kjøper litt aksjer og gleder oss et par ganger i året over å delta på Sisseners samlinger for aksjeglade som oss. Smiler, ler masse og synes livet er kjekt.

I dag fyller denne gode mannen i mitt liv 76 flotte år. Entrecoten er velhengt, grillen snart varm, tilbehøret som han liker det best: Ovnsbakte poteter, med friske urter og en raus salat. Søte saker er det en som gjør så utrolig mye bedre enn meg – Heidi, den glade Kakefrøkna i Son.

Kjære Tore.
Oi, oi, som jeg gleder meg til om litt. I ettermiddag feirer vi deg i kjent stil. Sangglade som både du og Mamma er – småpludrer jeg litt med en alternativ tekst til «Julekveldsvise …» … smil, smil.

Gratulerer med dagen. Takk for at du er tett på i mitt liv.
Gla i deg klem … ❤️

….» Nå har je vaska dossen,
og je ha hengt opp flagg …
bordet det er pynta …
og maten ferdig lagd …

Nå mangler bare gjesten …
som hedres skal i kvell
da kan vi sprette korkene
og ta en runde tell … «

Juuhu – resten kommer etterhvert.

Leave a Reply