“Circle of Life …”

Fjellheimen er uslåelig. Også i regn og atter regn. Bøtter faktisk.

På vei fra a til b i dag … alene i bilen, søla spruter. Grusen likeså. Det går ofte fort på fjellveien mellom Veståsen og Vaset, musikk på full guffe … natur på alle kanter … livsglede og mengder gode energier strømmer både innover og utover. Herlig. Hender i været, hodet i merkelige dansende bevegelser .. synger av full hals … det runger for noe , ja – kanskje u-utlevd. Oksekalvene langs veien ser på den firhjulte blondie med det brede smilet, og undres trolig … hva har hun tatt for mye av?

I sangen “Circle of Life” har Elton John en vakker setning – – You should never take more than you give — I det øyeblikk jeg sang med i denne strofen visste jeg at her, her kommer en tekst. Om litt.

For nå, deler jeg en energi fra mitt fristed: Lykkehagen i Son. En vakker staude har fått plass på et sted hvor jeg måtte gi “all in” for å opprettholde troen på trivsel. Trillebår-lass … gjenstridige røtter på ugressplanter … isj … griiisj … ble kjørt bort, nitidige forberedelser før beplantning. Og hva svarte dette vidunderet av en staude, plantet på sensommeren, med? …
Se selv. I mine øyne – helt uslåelig vakkert!

Mulig skal vi alle la august fylles med et sterkt mantra:
You should never take more than you give!

 

Leave a Reply