Julaften …

Julaften. 🌹
Den mest magiske dagen i året. Måtte vi evne å fryde oss over den egentlige meningen med denne deilige tiden. Ta vare på de tradisjoner som gir den gode følelsen, det som gir energi, påfyll, og ikke minst styrker kjærligheten og troen på det gode i livet.

Familie og venner, jeg deler et bilde fra en av mange tradisjonsrike stunder forbundet med julen: En lang skitur, med naturen pyntet i kritthvit vinterdrakt, minusgrader i fleng gir røde deilige kinn og en følelse av virkelig å være i live.

Verden mangler klemmer, jeg sender en til hver av dere, med ønske om en deilig jul.


Christmas eve.🌹
The most magical day of the year. My ultimate whish is that we still have the ability to rejoice, to embrace the real meaning behind this wonderful time. To care for and take care of an important tradition: The joy of preparations and expectations, the warmth of getting together, the energy of friendship and love, the taste of an often undervalued part of ‘the good life’.

Dear family and friends, I am sharing a photo from one of so many traditional Christmas moments. A long cross county ski tour in picture perfect winter surroundings, subzero temperatures, red cheeks and that great feeling of really being alive.

The world is lacking hugs and cuddles. I’m sending a big hug to each and every one of  you – along with whishes for a joyful and energetic Chistmas holiday!

 

Leave a Reply